VGP HST 098

 

VGP HST 098 conforma una superfície reflectora completament integrada de 9,8 m2 que es composa de 6 miralls plans suportats en marcs d’alumini. L’estructura s’inclina en múltiples angles que poden ser ajustats prèviament oferint la possibilitat d’utilitzar el producte com un heliòstat de concentració 6x amb diferents distàncies focals o bé com un heliòstat de funcionament regular.

Gràcies a càlculs astronòmics i a les coordenades de camp, el nostre disseny és capaç de realitzar un seguiment completament autònom. A més, es pot connectar directament a sistemes de control de camp mitjançant la xarxa de comunicacions de camp RS485 per treballar en bucle tancat o per realitzar tasques de calibratge. D’altres sistemes de connexió com Wifi o Ethernet també són una opció viable.

Hem dissenyat aquest producte amb l’objectiu de que pugui arribar al seu lloc de destí completament assemblat i llest per a ser utilitzat. El seu disseny exclusiu permet muntar l’heliòstat en plantes d’assemblatge descentralitzades i a continuació transportar-lo com una sola unitat. D’aquesta forma el client optimitzarà la logística i disminuirà notablement els costos d’instal·lació i de posada en marxa.

heliostato perspectiva

Característiques Principals

  • Heliòstat muntat sobre un perfil d’acer inserit a terra que utilitza actuadors lliures de manteniment i motors pas a pas d’alta precisió. El moviment de seguiment solar es realitza d’una manera contínua i ininterrompuda que ofereix fiabilitat i consum reduït.
  • Sistema de seguiment solar completament integrat (ICPVS). Inclou mòduls, perfil d’acer central i tub pivot amb coixinets polimèrics lliures de manteniment. Permet el transport del conjunt mòdul-seguidor com una sola unitat. També existeix la possibilitat de realitzar connexió elèctrica aèria.
  • Seguidor que pot muntar-se al camp sobre perfils d’acer prèviament inserits a terra. Procés molt econòmic en grans instal·lacions degut a l’ús d’equips automatitzats. Causa un baix impacte ambiental degut a que el desmuntatge precisa de la mateixa maquinària. La instal·lació en horts solars multi MW resulta molt eficient i econòmica.
  • També es pot utilitzar per a petites instal·lacions amb ciments de formigó.
  • Es pot instal·lar de forma senzilla a la part superior de teulades planes.

Especificacions

Àrea reflectora 9,8 m2
Mida Facetes 1.665 x 991 mm
Facetes per sistema 6
Rang en elevació 0/90 graus
Rang en azimut 0/360 graus
Precisió 0,05 grados (0,87 miliradianes)
Reflex especular 95%

 

 

 

 

 

 

 

Plànols

Captura de pantalla 2015-01-29 a la(s) 14.45.07

Veure Fitxa Tècnica