Qui Som

 

Valldoreix Greenpower és una empresa que neix degut i per a les energies renovables. El nostre principal objectiu és aprofitar tot el seu potencial i abastir a empreses i a particular amb els recursos necessaris per assolir una revolució energètica.

Per aconseguir el nostre propòsit ens hem especialitzat en diferents camps del sector i hem desenvolupat varis perfils. Actualment som distribuïdors de productes fotovoltaics, oferim serveis d’enginyeria i consultoriaº, i invertim en I + D i en disseny de nous productes. A més tenim una botiga online amb una amplia varietat de productes per oferir a tots i cadascun dels ciutadans energia solar.

Creiem fermament en la possibilitat d’un món aliè als combustibles fòssils, d’un món net, sostenible i ecològic, creat a base d’alternatives intel·ligents. Per això, la nostra missió és generar energia renovable i treballar per construir un planeta millor.

Experts en tecnologia solar

Contem amb anys d’experiència a les nostres esquenes durant els quals ens hem centrat en l’energia solar. Coneixem el poder del sol i al llarg de la nostra trajectòria hem après a treballar amb ell i a aprofitar la gran oportunitat que ens ofereix. A més, el sol ha estat la font d’inspiració per dissenyar nous productes. Especialitzats en CPV, hem aconseguit desenvolupar una tecnologia única, un sistema exclusiu capaç de revolucionar el món de la concentració: el nostre CPVRS.

En plena expansió

Les energies renovables no són el futur, sinó el present. Són una realitat, un joc en el que tots els països del món volen entrar i a més hi han d’entrar. Per això, som una empresa en plena expansió que amb els anys s’ha anat obrint pas dins el mercat internacional.

El nostre equip

Valldoreix Greenpower està formada per un equip d’enginyers altament qualificats que creuen en la responsabilitat, la professionalitat, la qualitat i l’eficàcia. Són experts en energies renovables i cadascú d’ells està especialitzat en un camp. Així, amb diferents perfils, aportem una visió global i completa del nostre sector, podent oferir el millor del serveis.