Seguidors Solars

A Valldoreix Greenpower hem desenvolupat els nostre propis seguidors solars, d'un i de dos eixos, amb sistemes plug and play i amb una tecnologia exclusiva que garanteix la fiabilitat i l'eficàcia. Gràcies a la nostra experiència en el disseny de projectes fotovoltaics, ens adaptem a les seves necessitats per a que optimitzi al màxim la seva instal·lació i obtingui la millor eficiència possible.

Els seguidors solars presenten grans avantatges per a les instal·lacions fotovoltaiques, ja que permeten augmentar notablement la producció d'energia, i per tant milloren la rendibilitat dels projectes i el retorn de la inversió.

Amb els nostres seguidors solars podrà incrementar el rendiment de la seva instal·lació fins a un 40% respecte a una instal·lació fixa.

 
Més avantatges dels seguidors solars

Seguidors de Dos Eixos

Els seguidors solars VGP PVAST de dos eixos integren en una sola unitat mòduls fotovoltaics REC amb la nostra avançada tecnologia de seguiment ICPVS.

Estan dissenyats perquè arribin al seu lloc de destí com un sol element, de forma que es facilita el transport i s'optimitza la logística. Al mateix temps, són transportables, de forma que són la solució ideal per la realització d'instal·lacions fotovoltaiques de caràcter provisional. Els seguidors sencers, amb els mòduls fotovoltaics instal·lats, poden ser hissats del seu pedestal i transportats a un altre lloc quan s’hagi de realitzar un trasllat de la seva activitat.

Els nostres seguidors utilitzen motors pas a pas sense escombretes i actuadors mecànics lliures de manteniment. El seguiment és continu en lloc de l’habitual seguiment incremental, la qual cosa augmenta el temps de vida dels components i evita vibracions.

VGP PVAST 098

098 PV tracker 11

VGP PVAST 196

196 PV tracker 03[1]

VGP PVAST 327

Seguidors d'un eix

VGP PVHT 2106 és el nostre nou seguidor solar. Es tracta d'un seguidor d'un eix horitzontal que integra un inversor ABB PRO 33 i 108 mòduls REC 31572 arribant a una potència total de 34 kWp.

Present el gran avantatge de que l'electrònica es pot alimentar amb els propis mòduls, evitant així la necessitat de connexió a la corrent alterna o la interconnexió amb corrent contínua. Un fet molt rellevant per a les grans instal·lacions.

El seu sistema de seguiment continu està basat en un motor pas a pas que assegura un moviment precís, un baix consum i un mínim manteniment.

Aquest sistema presenta una avançada tecnologia que s'adapta a les seves necessitats i que pot adquirir-se amb o sense inversor segons el tipus d'instal·lació fotovoltaica.

VGP PVHT 2106

seguidor_solar_PVHT_001[3]