Presentació del Nostre Pla de Negoci al Global Keiretsu Forum

Ahir a la tarda vam assistir al Global Keiretsu Forum per presentar el nostre Pla de Negoci 2015-2020, amb motiu de la ronda de finançament que hem iniciat. Dies anteriors, a una prèvia jornada de selecció d’empreses, els membres del jurat van elegir el nostre innovador projecte entra d’altres 30 propostes. La Borsa de Barcelona fou la seu de les exposicions a les que assistiren inversors de capital privat.

Al finalitzar les exposicions de les 8 empreses seleccionades, hi va haver un temps i espai per a fer networking, ocasió ideal per intercanviar idees i realitzar contactes.

La nostra ronda de finançament segueix oberta. L’objectiu són 400 K€ amb els quals esperem augmentar la capacitat productiva i de fabricació del nostre exclusiu sistema CPVRS.

Ricard Pardell va aprofitar la seva presentació per exposar el seu pla de negoci, mentre transmetia als assistents la seva professionalitat i experiència. La seva extensa trajectòria compta amb més de 10 anys d’experiència en matèria d’energia solar. Al 2010 va vendre la seva empresa a Abengoa, la qual cosa va suposar una rendibilitat del 10% de la inversió inicial per als inversors que van confiar en ell.

Esperem que aquest fet que el precedeix, torni a repetir-se amb aquesta nova ronda de finançament. D’aquesta manera podrem augmentar la capacitat de producció de VGP fent que els nous inversors obtinguin alts rendiments.

Informació Ronda de Finançament

Dades econòmiques:

Valoració de l’empresa: 3,75 M€

Ampliació del capital: 400 K€

Equity ofert: 10,65%

Pronòstic financer 2020:

Ventes del sistema CPVRS: 80 M€

Ventes totals: 119 M€

EBITDA: 13,8 M€