Instal·lacions Fotovoltaiques

 

Realitzem instal·lacions fotovoltaiques amb les que vostè podrà generar electricitat d'una forma neta, obtenint una energia respectuosa tant amb el medi ambient com amb l’economia. Així, oferim soluciona intel·ligents amb les què estalviar energia i diners.

 

Projectes Clau en Mà

Els nostres experts donen forma a la seva idea i converteixen la seva instal·lació fotovoltaica en realitat. A partir de l’anàlisi de les seves necessitats, nosaltres ens encarreguem de tot, des del disseny fins a la instal·lació final, la legalització i la posada en marxa.

El nostre equip d'enginyers compta amb una amplia experiència en energia solar fotovoltaica.

Autoconsum Fotovoltaic

Els projectes d’autoconsum són més complexes que els d’injecció a la xarxa, ja que han de començar amb un estudi del perfil de consum del client que permeti dimensionar adequadament la planta i així maximitzar el grau d’utilització de l’energia generada per la instal·lació fotovoltaica.

En alguns casos instal·lem sistemes per mesurar el consum que permeten determinar les característiques de consum elèctric del client durant un període de temps determinat. A partir de la informació recollida elaborem un projecte preliminar que permet configurar la futura instal·lació fotovoltaica i realitzar un anàlisis financer dels beneficis.

Demani Pressupost Sense Compromís

  Nom*

  Cognoms*

  E-mail*

  Empresa*

  Càrrec*

  Telèfon*

  Característiques Requerides

  Accepto les condicions de l'avís legal i les polítiques de privacitat

  Projectes Destacats